Historia

Caga Tió 2006 – Casa Familia Amadó Olba –

Tot comença amb el sopar de Nit Bona de la família Amadó del any 2006. Tradicionalment, avants de sopar ens fem uns obsequis i un d’aquests obsequis era un website on s’explicava una mica la historia de la nostra família i que vam registrar amb el nom de www.baseamado.com.

Aquell mateix any, engrescats per uns clients del Dani, que de tant en quan es dedicaven això del running, els tres germans, David, Rubén i Dani, ens apuntem a la Cursa dels Nassos 2006.

A través d’aquest mateixos i d’altres com Lluis Ribas dels Ktapillu sentim a parlar de la Lliga ChampionChip. Decidim comprar-nos el xip e inscriure’ns a la Lliga ChampioChip 07 amb el nom d’equip BASEAMADO.COM.

A partir d’aquí i tenint en compte que el running entra a formar part de una de les nostres aficions principals, decidim relacionar tot allò que ens agrada amb la marca BASEAMADO.COM, i si de pas trobem un grup d’amics que comparteixen aficions amb nosaltres millor que millor.

Al llarg del any 2007, tenim les primeres incorporacions al equip, Natxete que entra a competir per primera vegada a la Cursa Popular “Vila de Sant Boi” 2007, el Xavi Muñoz a la Cursa de la Mercè 2007 i Xavier García – Cascón que encara que el vam conèixer als 5 Km de Sant Andreu 2007 no va competir amb l’equip fins la 2ºna Cursa Pont de Vilomara i Rocafort.

L’any 2007 vam acabar la lliga en la posició 42 de equips masculins, amb 6 membres (el mínim) i 43 curses puntuables, 12 cada germà Amadó, 4 en Xavim, 2 en Xaving i 1 en Natxete.

L’any 2008 entrem a la lliga des-de el principi i no deixem passar ni una sola cursa.

A partir de llavors se’ns comença a conèixer al circuit i això anima a altres corredors/es a apuntar-se al nostre equip i competir al nostre costat. Aquell any s’incorporen en Xavir, Pedro, Adri i Juande per l’equip masculí i es crea l’equip femení amb Natalia, Ingrid, Toni, Tania. També es van incorporar al final la Esther, l’Abde i l’Antoni.

Cursa Bombers 2008

Cursa Mercè 2008
Cursa Mercè 2009

L’any 2009 i tenint en compte com havia anat l’any anterior, arranquem la Lliga a tope desde la primera cursa.

Aquest any s’incorporen a l’equip l’Oriol, Carles, Yolanda, Juan Alberto, Inma, Ferran i corredors amb un munt d’experiència com Antonio Sevillano, Jordi Montfort o Enrique del Rey.

Aquesta evolució fa que ens convertim en l’equip revelació de la Lliga amb resultats espectaculars i lluitant per la primera posició en equips masculins i Superequips fins el final.

Acabem la Lliga 2009 amb un resultats espectaculars que demostren l’esforç de tots i cada un de nosaltres:

2ª Posició Equips Masculins amb 19 corredors.

2ª Posició Superequips amb 26 corredors.

4ª Posició en Equips Femenins amb 7 corredores.

Cursa dels Nassos 2010

L’any 2010, l’equip creix de una manera considerable amb un munt de noves incorporacions, la gent cada vegada ens coneix mes i vol córrer amb el nostre nom, s’incorporen corredors de tots els nivells i corredors amb noms tant reconeguts com Txell Calduch, Inna Lebedieba o Ramón Camps. Dins la Lliga Internet el nostre equip es manté en posició de pòdium en totes les categories, pràcticament durant tota la temporada i es l’any on el nostre equip femení fa una temporada espectacular, sobre tot els últims mesos aconseguint una merescuda 2ª Posició.

Finalment acabem la lliga amb els següents resultats.

2ª Posició Superequips amb 48 corredors.

3ª Posició Equips Masculins amb 27 corredors.

2ª Posició Equips Femenins amb 21 corredores.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: